Setem en Russafa. Tienda de comercio justo y consumo responsable

SETEM País Valencià es una organización no gubernamental para el desarrollo (ONGD), aconfesional y no partidista declarada de utilidad pública, que trabaja en el País Valencià desde el año 1993.

SETEM País Valencià sensibiliza sobre la desigualdad socioeconómica y sus causas, presentes en la actualidad principalmente entre los países empobrecidos económicamente y los países enriquecidos.

En moments convulsos com aquest, a SETEM Comunitat Valenciana fem nostra l’arxiconeguda acepció de la paurala ‘crisi’ en xinès: aquesta crisi serà per nosaltres una oportunitat per créixer i per continuar mirant de canviar el món. Deixem Velluters i fem el salt fins a la planta baixa, a tocar de carrer, on estem segures que ens sentirem ben còmodes. D’ara endavant, la nostra veu, el nostre treball i les nostres ganes ressonaran des del barri de Russafa, concretament des del carrer dels Tomassos, número 14. Però moure’s per intentar canviar el món no és una tasca fàcil. Necessitem tantes mans, tantes consciències i tantes persones com siga possible. Sense tu no podem.

Et convidem a conéixer-nos, a compartir aquesta nova etapa, a retrobar-nos al Carrer dels Tomassos, número 14.  la nostra nova seu i la nova tenda.

SETEM PAÍS VALENCIÀ
C/ TOMASSOS 14, bajo
46006 VALENCIA
TF.: 96315 35 05
web:http://www.setemcv.org
E-MAIL : setemcv@setem.org

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .