Cabanyal Íntim 2020 -> 2021 @cabanyalintim El temps. Aplazado el Festival Cabanyal Íntim a 2021 Ajornat el Festival Cabanyal Íntim al 2021

Finalment hem pres la difícil decisió de suspendre l’edició del festival d’enguany i traslladar l’edició número 10 a l’any 2021.
Després de valorar diverses dates en el calendari i a causa de la incerta situació que encara vivim i que, pel que sembla, s’allargarà i davant la impossibilitat de realitzar el festival com ens agradaria, prioritzant la intimitat i la proximitat, hem decidit que el més apropiat i assenyat és suspendre aquesta edició.

D’altra banda, estem organitzant Íntims en pausa en agraïment a la fidelitat del públic (vosaltres) i per a mantenir viva la llum del festival. Seran a principis de setembre i consistiran en unes trobades escèniques que es desenvoluparan en el Teatre El Musical i La Mutant.
És una idea que encara “està en el forn” i que haurà d’adaptar-se a les regulacions exigides en aqueix moment, però que servirà, entre altres coses, per a exorcitzar al dimoni pandèmic a través de l’art i les trobades creatives. Ja us anirem informant.
ÍNTIMS EN PAUSA
Si per uns dies, per uns moments, poguérem atrapar el somni de no haver parat, d’haver celebrat aquest desé aniversari, com seria? Si poguérem retenir aqueixes imatges d’abans de tot això i col·locar-les dins d’un teatre, què passaria?

Enguany no celebrarem la desena edició del festival, però sí que ens trobarem i a celebrar la vida.

Amb moltes ganes de tornar a trobar-nos de nou us enviem una abraçada íntima (de les prohibides) de part de tot l’equip.

+info: http://cabanyalintim.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .