El “Festivalet” arranca a València amb La Habitación Roja, Delafé i Esther @Cercavila

El “Festivalet” arranca a València amb La Habitación Roja, Delafé i Esther.

El nou festival, adreçat al públic infantil i familiar, es durà a terme el matí del 18 de desembre del 2021 al Centre Cultural de La Beneficència de València.

  • El “Festivalet”, musiqueta per a personetes, comptarà amb espais de ludoteca, tallers i les actuacions musicals de La Habitación Roja, Delafé i Esther.
  • L’entrada a l’espectacle és gratuïta amb invitació. Aquesta es pot recollir al punt d’informació del Centre Cultural la Beneficència de dimarts a diumenge de 10h a 20h.
  • L’esdeveniment està adreçat al públic infantil i i familiar, per tant els adults han d’anar acompanyats d’un xiquet o d’una xiqueta.

Al llarg de tot el matí del dia 18 de desembre de 2021 els patis del Centre Cultural la Beneficència, situats al barri del Carme de València, acolliran la primera edició del “Festivalet”. Una sèrie de concerts, adreçats al públic familiar, que encetaran la campanya nadalenca amb una matinal d’actuacions musicals, tallers i ludoteques.

La cooperativa valenciana Cercavila, promotora del festival infantil Feretes i Cançonetes, en col·laboració amb la Diputació de València, ha dissenyat aquest festival de música independent adreçat a infants i adults.

El “Festivalet” comptarà amb les actuacions musicals de La Habitación Roja, Delafé i Esther què adaptaran el seu repertori amb l’objectiu que tant els infants com els adults acompanyants puguen gaudir d’un matí ple de música, tallers, jocs i diversió.

L’obertura de portes del “Festivalet” serà a les 10:15h i les actuacions començaran a les 11h. Esther, una de les veus femenines més impactants dels darrers anys, ens portarà des de Vinaròs les cançons del seu primer treball “Les teues ales”. La jove cantant comparteix el cartell del Festivalet amb Delafé. La popular banda barcelonina, encapçalada per Oscar d’Aniello, enlluernarà el públic en el seu particular estil pop, indie, hip hop i trip hop. Per la seua banda, els valencians La Habitación Roja captivaran al públic, a través del seu format trio, amb tot un seguit d’himnes i un espectacle pròxim i íntim.

Les entrades són gratuïtes amb invitació ies poden recollir al punt d’informació del Centre Cultural la Beneficència de dimarts a diumenge de 10h a 20h. És important destacar que l’aforament és limitat i que una persona sols pot recollir un màxim de 5 invitacions (telèfon d’informació 963 883 565 ). Cal recordar que l’esdeveniment està adreçat al públic infantil i familiar i per tant cada adult ha d’anar acompanyat d’un xiquet o d’una xiqueta.

La Habitación Roja
Esther
Delafé
Facebook
Link
Twitter
Website
Email

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.